ANGLED – PRÉMIUM KONTÚR ECSET
2019-10-09
AMPLIF•EYE ADVANCED SZEMPILLA ÉS SZEMÖLDÖKERŐSÍTŐ SZÉRUM – EXTRA AMINOSAVVAL
2019-10-09

AMPLIF•eye szempilla és szemöldökerősítő szérum

10 féle gyógynövény + arginin az erős szempillákért és szemöldökért!

Hormon-, színezék- és gyógyszermentes!

Az arginin a szőrszálat felépítő keratinban természetesen jelen lévő aminosav, amely a számos pozitív hatása mellett az ellenállóbb pilla és szemöldök növekedésének elősegítését és hosszú élettartamának megőrzését segíti elő. A kutatások alapján a hatásos gyógynövény-mix: zöld tea, borágó, csalán, alma, nádcukor, legyezőpálma, ligetszépe, rozmaringlevél, ginseng és varázsmogyoró.

Az AMPLIFeye™ szempillaszérum nem tartalmaz hormont és mentes a gyógyszerhatóanyagoktól. A gél formula színezékmentes és rendkívül bőrbarát, nem okoz semmilyen égető, viszkető érzést. Az exkluzív szérum természetesen Xtreme Lashes® szempilla hosszabbítás mellett is alkalmazható.

„A termék kifejlesztésekor három meghatározó cél lebegett a szemünk előtt, legyen hatásos, biztonságos, és szempilla hosszabbítás mellett is alkalmazható legyen. Ezekből nem engedtünk.” – meséli Jo Mouselli a termék kifejlesztésének részleteit.

„Az AMPLIFeye™ szérum egy láthatatlan segítség a nőknek, mely látványos eredményeket produkál. Ajánlom mindenkinek: szempilla-hosszabbítás mellett vagy anélkül.” – Bódi Sylvi, modell