A minőség garanciája!

Az 1998-as ISO 9001/46001 EG-irányelvek 93/42/EWG irányelvének megfelelően a Long-Time-Liner gép és 4 ml-es festéksorozat orvosi eszköznek és termékeknek minősülnek, mely egyértelműen bizonyítja a német Long-Time-Liner technológia egyedülálló minőségét és precizitását. Minőségbiztosítás, melyet Önért végzünk, évről évre!

Felmerült Önben, hogy miért is kell, hogy orvosi legyen?
A sminktetoválás az egyik legfelelősségteljesebb területe a kozmetikai iparnak, ahol a higiénia elsődleges szempont, az eredmények több évre szólnak, s meghatározzák a női arcot! A Long-Time-Liner tudja ezt, ezért csak a legjobb minőség elég jó nekünk, s ezáltal Önnek. Azért, hogy Ön a legbiztonságosabb és legesztétikusabb eredményt kapja, mi orvosi szintre fejlesztettük technológiánkat, mely CE0123 orvosi minősítéssel és minőséggel rendelkezik!

Van konkrét orvosi alkalmazása technológiánknak? IGEN!
A Long-Time-Liner sminktetoválás az általános szépészeti alkalmazáson túl ma már komoly orvosi felhasználási területtel rendelkezik, melyet Németországban az egészségbiztosító is finanszíroz. A központi finanszírozásra hazánkban sajnos még várunk, az alkalmazás azonban elérhető!
Ha ön nyúlszájjal született, ha emlőeltávolításon esett át, s mellbimbó udvar pigmentálásra szorul, ha kemoterápiás kezelés eredményeként szőrzetkihullástól szenved, ha eredendő vagy baleseti okokból pigmenthiányos…stb., akkor Önnek orvosi sminktetoválásra van szüksége.