XTREME BLACK MAXIMUM – HOSSZABBÍTÓ ÉS DÚSÍTÓ SZEMPILLASPIRÁL
2019-10-09
Tartós szemöldöktus – sötét
2016-09-06

Total Eye Repair Szemkörnyékápoló szérum

Multi-peptid komplex + MicroLift komplex + hialuronsav a friss, fiatalos tekintetért!

Total Eye Repair Serum: Az első és egyetlen szemkörnyékápoló szérum, mely szempilla hosszabbítás mellett is alkalmazható. A hármas hatású szérum kisimítja a finom ráncokat.

Bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt. Hypoallergén. Minden bőrtípusra.

A hármas hatás:

  • AMulti-peptid komplex a bőr természetes kollagén termelését elősegítve mérsékli a szem körüli szarkalábak, finom ráncok elmélyülését és emellett segít megelőzni, hogy a bőrben természetesen jelenlévő enzimek lebontsák a feszességért felelős kollagént.
  • AMicroLift komplex fokozza a bőr tónusát és javítja a szemkörnyék textúráját. A paratölgy-kivonat egy láthatatlan mátrixot képezve feszesíti a bőrt, míg a tónusfokozó peptidek a mélyebb rétegekbe jutva újraépítik a megereszkedett bőrt.
  • Az elhúzódó hatóanyag felszabadulású hialuronsav (Hyaluronic Sponge Delivery System) a hámrétegbe juttatja az alapvető összetevőket és folyamatos hidratálást biztosít.

Hatásos a szem környékén kialakuló ráncok, szarkalábak, duzzadt és megereszkedett szemhéj kezelésére. Ez a koncentrált, olajmentes formula klinikailag bizonyítottan hidratálja, láthatóan feszesebbé teszi a szemhéj és a szemkörnyék területét, mérsékli az öregedés okozta nemkívánatos jeleket.

 Xtreme Lashes stylist tipp: A szérumot finom, óvaosan felfelé irányuló „ütögető” mozdulatokkal tegyeük fel megtisztított bőrünkre. Mindig a szemzugból induljunk a szem alsó majd felső ívén.