Ön sem elégedett a szemöldök formájával? Nincs egyedül a problémával! Túl sok időt tölt az állandó rajzolgatással, esetleg állandóan kozmetikába jár festetni? Hát, mi is unnánk, az már biztos! A profi szemöldök tetoválás viszont amellett, hogy nagyon esztétikus, kényelmessé is teszi a reggeleket, az álmos sminkeléseket!

A szemöldök tetoválás az egyik leggyakrabban igénybe vett szolgáltatás a sminktetoválás lehetőségein belül, s népszerűsége nagyon is érthető: A szemöldök a női arc talán legproblémásabb területe, hiszen gyakran ritka vagy hiányos, esetleg túlságosan rövid vagy formátlan. És még hosszan sorolhatnánk! A fenti problémák orvoslására, és még sok egyéb okból alkalmazzuk a szemöldök tetoválást, amelynek kapcsán egy ideje a változások korát éljük!

Miért is éljük a változások korát a szemöldök tetoválás terén?

Satírozott vagy szálazott, ez itt a kérdés! A Long-Time-Liner profi sminktetoválás egyik különlegessége a száltechnikás szemöldök tetoválás, Elite Partnereink is erre esküsznek! Ennek a technikának az alkalmazásával ugyanis gyönyörű forma és természetes hatás érhető el.

Látott már koromfekete (vagy épp sötétkék!), szögletes, túlságosan hangsúlyos szemöldököt? Mi elég sokat, mivel szinte minden nap javítjuk az ilyen típusú, satírozott szemöldök tetoválásokat. A satírozott és a szálazott technika között óriási a különbség: utóbbi rendkívül finom kidolgozottságú, és természetességet nyújt.

A satírozás során a kozmetikus egyszerűen megrajzolja a leendő forma körvonalát, majd teljesen besatírozza a belső részt. Ezzel szemben a Long-Time-Liner Elite Partner sminktetováló egy speciális előrajzoló ceruzával, Önnel közösen tervezi meg a kívánt formát, majd egyesével hajszál vékony szemöldök szálakat, s amennyiben szükséges, mellékszálakat sminktetovál. Ezzel tökéletes formát, ívet, és megfelelő volument ad, miáltal természetes és finom kidolgozású lesz a szemöldök tetoválás, amit Ön elegáns alkalmakkor is büszkén viselhet! A két technika közötti különbség ég és föld!

Önnek már satírozással készült, szögletes, elrontott szemöldök tetoválása van?

Nap mint nap javítjuk az ilyen, kezdő sminktetoválók által készített munkákat. A meglévő, nem igazán esztétikus sminktetoválást először elfedjük. Ehhez camouflage technikát alkalmazunk, vagyis bőrszínűre tetováljuk. Ehhez akár 2-3 alkalom is szükséges lehet, viszont ezt követően elkészülhet új, szálazott szemöldök tetoválása. A végeredmény, a különbség pedig önmagáért beszél!