Mekkora és hogyan görbül a farka?


Bár egyszerűnek tűnhet, a szemhéj tetoválás valójában az egyik legnehezebb műfaj a sminktetoválás területein belül. Ha Ön eddig úgy gondolta, hogy minden szemhéj tetoválás ugyanolyan, akkor hadd áruljuk el: egy profi sminktetováló szakember sohasem készít két egyforma szemhéj tetoválást! Hogy miért nem?

Mert minden arc más, minden szempár egyedi. Márpedig az egyik legősibb „szépségtrükk” a szem kiemelése, a tekintet hangsúlyosabbá tétele. Sokan úgy képzelik, egyszerűen csak „körbe kell rajzolni” a szemeket, és már kész is a smink! Nos, ez is egy módszer és lehet így is végezni, ám mi sokkal messzebb megyünk ennél! Legyen az akár normál sminkelés vagy szemhéj tetoválás, mi úgy gondoljuk, hogy a formának mindig egyedinek kell lennie, mert igazán szép eredményt csak akkor kapunk, ha figyelembe vesszük az egyéni adottságokat is.

Nálunk minden szemhéj tetoválás egyedi, pontosan olyan, amellyel a legjobban kiemelhetjük az Ön szemeinek szépségét.

Hogy jön ide a farka? A szemhéj tetoválás egyediségét és esztétikumát alapvetően két dolog határozza meg: a forma és a volumen.

A formát az ív és a kihúzás vége, a kis farkinca adja meg… a lehetőségeink itt szinte korlátlanok. Az aprólékos kidolgozottság, a jól eltalált kihúzás révén tudjuk megadni Önnek azt, amire vágyik: a mindig esztétikus, elegáns vagy dögös, tehát az Ön arcformájához harmonikusan illő kiemelést, szemeinek hangsúlyozását.

Az ív mellett legalább ilyen fontos a szemhéj tetoválás volumene is, hiszen a lehelet vékonytól az erőteljesebb, érzékien vastagabb megoldásokig itt is rengeteg lehetőségünk van. Csak a végeredmény ugyanaz: teljesen egyedi, profi szemhéj tetoválás az egyéni adottságokhoz tervezve!