Long-Time-Liner® – a sminktetoválás szakértője


wa1Mrs. Waltraud és Corinna Kuffner,a Long-Time-Liner GmbH alapító tulajdonosa és lánya
Többszörös sminktetováló Európa-bajnok, Beauty Award díj 1. helyezett!
Kifinomult. A kulcsszó, mely áthatja a Long-Time-Liner® teljes filozófiáját! A sminktetoválás iránti végtelen elkötelezettségünk a CE0123 jelzéssel ellátott orvosi sminktetováló gépben, minőségi és trendi festékeinkben, valamint a Long-Time-Liner® Elite Partnerek szaktudásában ölt testet.

A Long-Time-Liner® NEM permanent make-up! A Long-Time-Liner® profi sminktetoválás, mely azt nyújtja számodra, amit ígér! Gyönyörű formákat, természetes árnyalatokat, ezáltal esztétikus megjelenést kínál Neked!…hogy minden reggel szépen ébredhess!

Long-Time-Liner® GÉP

Profi sminktetoválás orvosi technológiával
Miért nyújt többet a Long-Time-Liner® gép? Mert német precíziós technológiát képvisel, mely képes arra, amit ígér! A Long-Time-Liner® eljárással biztonságban érezheted magad!
A Long-Time-Liner® Conture 2000 gép és 4 ml festéksorozat megfelel az 1998-as ISO 9001/46001 EG-irányelvek 93/42/EWG orvosi termékekről szóló törvényi előírásainak.

Long-Time-Liner® PIGMENT

max. Trendi és max. Biztonságos…
A Long-Time-Liner® 20 év után is folyamatosan azon dolgozik, hogy elhozza Neked a legújabb színárnyalatokat és a legbiztonságosabb megoldásokat. Legyen szó szemöldökről, szemhéjról vagy ajkakról, soha nem kötünk kompromisszumot!
Ha gyönyörű árnyalatokat, természetes hatást és maximális biztonságot szeretnél, válaszd a prémium minőséget!

Long-Time-Liner® SZAKTUDÁS

Büszkék vagyunk rá!
A Long-Time-Liner® kifejlesztette az egyedülálló Elite Partner rendszert! Célja, hogy a folyamatos képzés által az adott ország legjobb sminktetováló szakembereiből álló csapatát hozza létre. A terület iránt elhivatott profi sminktetoválók iránytűként szolgálnak Neked. Ők a Long-Time-Liner® legjobb szakemberei, akik napról napra, évről évre folyamatosan tökéletesítik tudásukat.