A Long-Time-Liner verhetetlen a szájtetoválás területén, mely az egyedülálló, orvosi követelményeknek is megfelelő sminktetováló gépének köszönhető! De ne szaladjunk előre!

Miért is ajánljuk szinte mindenkinek a szájtetoválást?
Az esztétikus, profi szájtetoválással a Nő minden nap a mennyben járhat, mert nőiességével, ajkaival csodát tesz az eljárás! Persze van néhány „akkor, ha” dolog, de erről is alább.
A szájtetoválás csábító, mégis esztétikus ajkakat eredményez, a gyönyörű forma, az életteli szín és a megfelelő volumen önbizalmat és szépséget ad a Nőknek! A szép női ajkak így válnak bárki számára elérhetővé!

Ha „nincsenek” ajkai, mert túl vékonyak, ha teltebb formát szeretne, ha színtelenek ajkai, esetleg csak unja a rúzst az ajkain, esetleg a poharakon vagy a fogsorá:)! Ha nyúlszájjal született esetleg megsérült, a szájtetoválást Önnek találták ki. Megoldás, mely új önbizalmat és szépséget ad Önnek. Mi imádjuk a szájtetoválást, mert sok-sok sikerélményt ad nekünk és elégedett, magabiztos Nőket a világnak!

Miért verhetetlen a Long-Time-Liner a szájtetoválásban?
A szájtetoválás óriási kihívás elé állítja a sminktetováló gépet. Az ajaki hámfelület ultra vékonyságából adódóan a legprecízebb technológia szükséges ahhoz, hogy a hámfelület ne sérüljön, vérzés ne lépjen fel. Csak ebben az esetben kapunk gyönyörűen egyenletes színezettséget. A Long-Time-Liner orvosi követelményeknek is megfelelő német csúcstechnológia, mely kifinomult, precíz technológiájának köszönhetően verhetetlen a sminktetoválásban!

Kontúr vagy satírozás?
A szájkontúr a régmúlt technikája, melyet ma már szinte soha nem készítünk! Felejtse el az ajkak körbehúzását, s váltson a legtrendibb technikára, az ajaksatírozásra! A szájtetoválás ezen formája nem csak a szájkontúrt adja meg! A szájkontúr tetoválását követően (akár új szájforma megadása) ajkait befelé haladva félig, azaz befelé halványodva vagy teljesen besatírozzák! Ezzel válik lehetővé az ajkak színének, a volumen és természetesen a tökéletes forma megadása.
Lehetőségeink a satírozással szinte határtalanok, mely által vékony ajkait teltebbé, színtelen ajkait élővé tesszük. A szájtetoválás legújabb formája a természetesség szempontjából is ideális! Esztétikus, nőies ajkakat kínálunk, hogy minden reggel magabiztosan ébredhessen!