Szemöldöksatírozó ecset
2016-09-06
Protective Coating szempillaápoló
2016-09-06

PROTECTIVE COATING – SZEMPILLAÁPOLÓ ÉS FIXÁLÓ

Vékony filmréteg a saját vagy a műszempillák védelméért! Formáz és finom ragyogást ad egy lépésben!

A könnyű formula védőréteget hoz létre a szempillák felületén, illetve a műszempilla ragasztásánál a mindennapi igénybevételekkel szemben, így növelve azok élettartamát, tartósságát!

Az Xtreme Lashes fixálója még feketébbé, fényesebbé varázsolja és védő bevonatot képez a pillákon, fokozva a tartósságot.

Klasszikus 1D és duplázott technikához is ajánlott, a Protective Coating ugyanis kitölti a szempilla és a ragasztó közötti esetleges mikro réseket, elősegíti a ragasztó polimerizációját, tartóssá téve ezáltal a felhelyezett műszempilla szettet.

Használatával megóvhatjuk a pilláinkat a környezet káros hatásaival szemben (olaj, izzadság, por, de akár uszoda, szauna, tenger vagy sminkszerek részecskéi), elkerülhetjük töredezettségét, miközben a műszempillák tartósságát jelentősen meghosszabbítja.

 

Jellemzők:

  • Könnyű, flexibilis formula
  • Meghosszabbítja az applikált pilla élettartamát
  • Védőréteget képez
  • Szempilla-hosszabbítással kompatibilis
  • Szemorvosok által tesztelt
  • Bőrgyógyászok által tesztelt

 

Használat:

Minden használat előtt óvatosan rázd fel a fixálót. Heti 1-2 alkalommal vidd fel egy rétegben a gélt a természetes vagy műpilláidra, majd hagyd megszáradni, ami kb. 1 percet vesz igénybe. Kivételkor és visszahelyezéskor is óvatosan helyezendő vissza a spirál, mert így elkerülhető, hogy légbuborékok kerüljenek a termékbe. Applikáció előtt 5 nappal nem használható!