Bővebben a szempilla-hosszabbításról

MENNYI IDEIG MARAD MEG AZ XTREME LASHES SZEMPILLÁM?
Az Xtreme Lashes 3D műszempillák tartós pillák, melyek rendszeres, 2-4 hetenkénti töltéssel hosszú ideig, évekig is viselhetők. A természetes szempillához rögzített hosszabbítás egészen addig kitart, míg saját szempillád befejezi növekedését, és ki nem hullik. Az Xtreme pillák akkor hullanak ki, amikor a természetes pilla kihullik, hisz az Xtreme pilla erre van felragasztva szálanként. Amennyiben az Xtreme Lashes pillákat csak egyszer rakják fel és nem történik utántöltés, a pillasor fokozatosan “visszaáll” az eredeti állapotra.

MITŐL FÜGG, HOGY NEKEM MENNYI IDŐNKÉNT KELL TÖLTÉSRE MENNEM?
A töltés szükségességét elsősorban az adott személy hajcserélődési üteme befolyásolja. Ha valakinek gyorsan nő és gyorsan hullik a haja (vagy körme) például, akkor valószínűbb, hogy neki 2-3 hetente kell töltésre mennie.Ha ez a folyamat lassúbb, akkor vélhetően elegendő 4 hetente töltetnie szempilláit. A töltés gyakoriságát persze más tényezők is befolyásolják: az erős napi szempillaspirálozás-lesminkelés nyilván jobban igénybe veszi a műszempillákat is.

KÁROSÍTJA-E AZ XTREME LASHES SZEMPILLAHOSSZABÍTÁS A TERMÉSZETES SZEMPILLÁMAT?
NEM. Az Xtreme Lashes 3D műszempillákat egyenként erősítik fel a saját szempillára az Xtreme Lashes különleges applikációs rendszerrel. Ennek egyik kiemelkedő eleme a Flex Fusion ragasztó, mely ténylegesen szálankénti applikációt tesz lehetővé. (A jó minőségű ragasztó nem tapaszt magához jobbról-balról még egy-egy természetes szálat.) A piacon oly gyakori silány ragasztók sajnos más természetes pillát is hozzáragasztanak az adott applikációhoz, ezért az egyik természetes pilla kihúzhatja a mellette lévőt. Az Xtreme Lashes irritációminimalizáló rendszere ráadásul a piac legbiztonságosabb ragasztója, kipárolgása minimális. Az Xtreme Lashes műszempillák a szempillahosszabbítás legvékonyabb 3D szempillái, amelyek – amellett, hogy természetes hatást nyújtanak – a természetes pillákat sem károsítják, hiszen súlyuk észrevehetetlen, flexibilitásuk pedig nagy. A helytelenül felhelyezett 3D szempillák, illetve ha több természetes szempillára helyeznek fel egy-egy csomót, az károsíthatja a saját szempillákat. Ezért fontos, hogy megfelelően képzett szempilla-stylist végezze a felhelyezést. Szakképzés és sok gyakorlás nélkül szinte lehetetlen a megfelelő szempillahosszabbítás.

HOGY TÖRTÉNIK AZ XTREME LASHES FELHELYEZÉSE?
A felhelyezéskor egy kozmetikai ágyra fekszel, szemeidet becsukod. Az Xtreme Lashes 3D műszempillák felhelyezése teljes mértékben fájdalommentes, sokan el is alszanak a felhelyezés alatt, s mire felébrednek, tekintetük gyönyörű lesz a szép szempilláktól.

MIÉRT OLYAN TARTÓS AZ XTREME LASHES MEGHOSSZABBÍTOTT SZEMPILLA?
A különleges felhelyezési mód és az egymást optimálisan kiegészítő termékek, valamint egy rendkívüli ragasztó, a Xtreme Lashes Flex Fusion ragasztó és a speciális applikációs technika révén érhető el, hogy az Xtreme Lashes szempillák a higiénikus felhelyezést követően hosszan tartsanak. Az Xtreme Lashes által speciálisan kifejlesztett ragasztóanyag a természetes szempillához tartósan rögzíti a hosszabbítást, mely egészen addig kitart, míg saját szempillád befejezi növekedését és ki nem hullik.

MITŐL FÜGG, HOGY MILYEN HOSSZÚSÁGÚ ÉS ÍVŰ PILLASORT KAPOK? EZT MEGVÁLASZTHATOM ÉN IS?
A vendég alapvetően meghatározhatja, hogy természetesebb hatású pillasort szeretne vagy nyitott színes pillák, Swarovski kristály applikációjára is. Bizonyos mértékig azt is megszabhatja, hogy a lehetőségeken belül inkább hosszabb vagy inkább rövidebb, tömörebb pillákat szeretne.
Saját szemformánk, szemállásunk és persze természetes szempilláink azonban behatárolják, hogy milyen pilla applikálható az adott szemre, illetve, hogy milyen műszempilla áll jól.

MIT KELL TENNEM AZ XTREME LASHES SZEMPILLAHOSSZABBÍTÁS ELŐTT?
A szempillahosszabbításra (és a töltésre is) smink nélkül érkezz.Szempilláidat mosd meg. A felhelyezést megelőző néhány napban ne használj a göndörítéshez szempillafogót. A felhelyezés előtt vedd ki a kontaktlencsédet is.

MIRE KELL ÜGYELNEM, HA XTREME LASHES SZEMPILLÁKAT RAKATTAM FEL MAGAMNAK?
A felhelyezést követő első 3 órában óvatosan kell bánnod Xtreme Lashes szempilláiddal. Annak érdekében ugyanis, hogy a ragasztó megfelelően megkössön, az első 3 órában nem érheti víz vagy pára a szemedet. Óvatosan tisztítsd meg a szem környékét egy Q-tippel (ilyet majd stylistodtól kapsz az applikációt követően). Ne menj uszodába, szaunába az első 3 órában. 3 óra elteltével a megkötési folyamat véget ér.

HASZNÁLHATOM-E TOVÁBBRA IS A SZEMPILLASPIRÁLOMAT?
Az Xtreme Lashes 3D műszempillák felhelyezése után alapvetően nincs szükség szempillaspirálra. Ha azonban mégis szeretnéd szemeidet spirállal kifesteni, akkor használd az Xtreme Lashes szempillaspirált, mert csak ezzel garantálható az Xtreme Lashes szempillák tartóssága. Vízálló szempillaspirál és olajos szempillalemosó használata tilos, ez ugyanis károsítja a szempillák és a szempillahosszabbítás közötti rögzítést.

IGÉNYEL-E KÜLÖNLEGES ÁPOLÁST AZ XTREME LASHES?
A megfelelő tartósság érdekében használd az Xtreme Lashes tisztító és ápoló termékeket. A pillák tisztításakor légy mindig óvatos és kerüld az erős dörzsölést. Ápolási tanácsadónkban részletesen tájékozódhatsz mindenről.

MENNYIBE KERÜL AZ XTREME LASHES SZEMPILLA?
Az Xtreme Lashes 3D műszempillák ára (180 és annál több szál) ez változó lehet, erről érdeklődjön. Az applikció során egy szempilla-mélytisztítást követően egy szemkörnyékápolást is kap a vendég.

MEGVÁSÁROLHATOM-E MAGAMNAK AZ XTREME LASHES-T, HOGY AZTÁN MAGAM IS FELRAKHASSAM?
Nem. Az Xtreme Lashes szempillákat csak megfelelő képzéssel rendelkező szakemberek helyezhetik fel. Ezt a szaktudást speciális Xtreme Lashes-képzés során sajátíthatják el a szakemberek. Csak így garantálható az Xtreme Lashes-t jellemző magas szakmai színvonal. A szépségiparban megjelentek az olcsó, gyenge minőségű termékek, ezért ügyelj arra, hogy magas színvonalú szolgáltatást vegyél igénybe. Ha szempilláidat helytelenül helyezik fel, az természetes szempillái károsodásához vezethet.

MIÓTA LÉTEZIK AZ XTREME LASHES?
Az Xtreme Lashes egy amerikai cég, mely a szempillahosszabbítás területén piacvezető, a fejlődést kizárólag az egészséget és biztonságot szem előtt tartó filozófiája egyedülálló. Az Xtreme Lashes már 2005 óta létezik, mára minden kontinensen képviselteti magát és kutatás-fejlesztése révén az iparág vezető cége. Az Xtreme Lashes kizárólag magas színvonalú termékeket árusít, és nem törekszik a tömeggyártásra: munkamódszerünk és az alapos iskolázás ezt nem is tenné lehetővé.